Nyheter

Publisert på
Vi vil være på plass fra Søndag til Tirsdag for å vise deg alt du ønsker å se av maskiner og håndverktøy, Easyrent og lagringssystemer. Send oss gjerne en mail til post@wintersteiger.no for å avtale tid.
Les mer
Publisert på
Her får du superkanter hjemme, uten å stå i timevis med filer og bryner. Discman 4 sliper ikke bare sidekant, men nå også hengende kant (beleggskant) Discman 4 leveres med en grov disc til grovslip, og en finere disc til polering. Finnes nå med 18V motor og ekstern trafo fra 220V, eller kun 18V L1-Ion Makita ba...
Les mer
Publisert på
Har du behov for å investere i nytt utstyr for neste sesong? Trenger du mer informasjon og kunnskap om en av våre slipemaskiner? Vårt lagringsutstyr eller utleieprogram? Nå har du sjansen til å bli med oss på fabrikkbesøk til Ried i Østerrike hvor Wintersteiger sin fabrikk...
Les mer
Publisert på
Smogjet fjerner all røyk og lukt i verkstedet når du bruker vår nye sårfyllingspistol, Baseman. Kan kobles til 3 enheter.
Les mer
Publisert på

Den nye Baseman er ergonomisk utformet for lettere og raskere bruk.

Den har et mye kraftigere varmeelement, og også en funksjon som heter «stand-by modus» Det vil si at den går litt ned i temperatur etter en stund som inaktiv, men ikke så mye at det tar lang tid å varme den opp igjen. Den har en bred varme-sko som legger på et tynt lag p-tex på skien, som enkelt slipes bort med en til to ganger over stein. Integrert LED lys såm gjør at det er lettere å se ripene som skal fylles. Raskere i bruk, og mindre skraping.

Les mer
Side 1 av 3