Skiplukker'n i Asker valgte Wintersteiger

Publisert på

Skiplukker’n i Asker har gjennom de siste årene blitt en meget viktig aktør for kunder som ønsker spesialtilpassede racingski.. Skiplukker'n plukker ski ut fra kundenes behov og jobber hardt for å utvikle de beste slipene for både den aktive mosjonisten og eliteløperen.

Firmaet ble startet av “Skiplukkern selv”- Aslak Berglund - i 2020, og holder til i Røykenveien 70 i Asker. Skiplukkern har raskt utviklet seg til å bli et ledende kommersielt kompetansesenter innen racing langrennsski.

Etter å ha besøk Wintersteiger fabrikken våren 2022, og jobbet sammen med racingavdelingen for å se hvilke resultater Wintersteigers Race NC kunne gi, ble maskinen satt i bestilling og levert i sensommeren 2022.

Vi takker for tilliten fra Skiplukker’n!