Produktene du må ha på arbeidsplassen

Publisert på

Endelig har vi fått nye produkter med banebrytende teknologi og praktiske funksjoner.  


Å tørke hansker er en utfordring på mange arbeidsplasser, men en nødvendighet for å holde produksjonen i gang. Derfor er vi glad for at vi nå kan tilby Tantum Glove 12 Compact Sterex. Hansketørkeren kan monteres stående eller liggende og har plass til 12 par lange hansker. På kun 1-2 timer forsvinner bakterier, virus og lukt, og hansketørkeren har en størrelse som gjør den egnet på steder hvor det er lite plass. Dette er den perfekte løsningen om bord på et fartøy eller lignende arbeidsplasser. 


Nå kan vi også tilby Primus 2xSet1 Premium Sterex, et tørkeskap bygget for å tørke sko, hansker og klær. Dette er spesielt beregnet for tørk og desinfisering av ditt personlige sett med klær på arbeidsplassen. Begge våre nye produkter har en praktisk størrelse som krever lite plass og raskt tørker arbeidsklærne og er perfekte om bord i et fartøy. 

 

Vi benytter ikke lengre ozon, men Sterex plasmateknologi. Det fjerner bakterier, virus og ubehagelig lukt enda mer effektivt uten å skade tekstiler, gummi, neopren eller andre materialer. Desinfiserer opptil 99,9% uten bruk av giftig eller miljøskadelig kjemi. 

Løsningen er vedlikeholdsfri. Sterex gir heller ingen helserisiko.