Wintersteiger on tour

Publisert på
Da har WINTERSTEIGER Nordic Countries vært på tur. Vi tilbrakte 4 dager i Østerike sammen med noen av våre kunder. Vi fikk sett på hvor vi lager våre skap hos Steurer. Vi hadde en gjennomgang av produksjonslinjen. Vi dro også innom noen av Wintersteiger AG's kunder i Østerrike. Vi besøkte sentralslipeverkstedet i Montafon. Et meget stort verksted med 2 stk Jupiter med mere. Vi fikk en gjennomgang av utleien på Montafon med fokus på vårt konsept "Future of Rental" med Sizefit-systemet. Etter dette dro vi videre til Kitzsport for en fin gjennomgang av oppbevarings-skap og hva det kan bety for kundeopplevelsen. Så dro vi videre til Wintersteiger i Ried. Der gikk vi grundig igjennom maskinene, Easyrent og våre andre produkter. En fabrikksgjennomgang fikk vi også til. Takk til alle dere som var med og gjorde turen meget bra og morsom!